Yıldız Erten Anaokulu

Vizyon: Mutlu, özgüveni yüksek, kendini gerçekleştiren çocuklar yetiştiren; ulusal ve uluslararası düzeyde bilinen ve tercih edilen bir okulöncesi eğitim kurumu olmak.

Misyon: Kaliteli ve güvenli bir eğitim ortamında 36-66 aylık öğrencilere yetenek ve becerilerinin desteklendiği sahip oldukları potansiyeli açığa çıkarmalarını sağlayan, hak ve sorumluluklarını bilen, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, milli, manevi değerlere saygılı, öğrenmeye açık bireyler olarak bir üst öğretim kurumuna hazırlamak.

Başarılar: Okulumuz, Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü denetim elemanlarınca yapılan denetim sonucunda temizlik ve hijyen kurallarına uygun bulunduğundan "BEYAZ BAYRAK" almaya hak kazanmıştır.

Saatler: Sabah Grubu:07:30-12:30 Öğlen Grubu:12:30-17:30
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: "İlkokulu Tanıyorum; Okulumu Seviyorum" projesi, öğrencilerimizin bir üst eğitim-öğretim kurumuna oryantasyonunu kolaylaştırmak ve bu süreci desteklemek amacıyla sürdürülmektedir.

WEB - https://yildizertenanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Sümbül Sokak No16 1. Levent/İstanbul

Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri -

Adres - Sümbül Sokak No16 1. Levent/İstanbul

Ulaşım 1. Levent metro (plazalar çıkışı) ve otobüs duraklarına yakındır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 10 km,ilçe merkezine 3 km. uzaklıkta bulunmaktadır.